Taylor: Några små anektdoter från dagen.

* Marcus Birro sänder oss mail efter mail där han beklagar sig över att vi inte skriver om honom. Han tycker det är dålig stil att vi bara skriver om amöbor och runkare som EMD, som inte alls är lika begåvade som han är.

* Småbloggkommentatorn skriver angående både Taylor & Seba samt Tessan o Dirrens texter om E.M.D att.. "Personligen tror jag bara att de är avundsjuka för att alla tre grabbarna i EMD är så unga och snygga, precis som när folk hatar Blondinbella eftersom hon är 18 år och rik."

Frågan man osökt ställer sig är ju vem är hon egentligen? En person som inte har några egna idéer att skriva om, så hon skriver om vad andra skriver istället. Sedan tror hon att man ska bry sig om vad hon tycker. Varför det? Vad har hon för kompetens att kunna bedöma andras bloggar? Om hon är så himla duktig så borde hon ju skriva lite själv kan man tycka. jag tror hon är en osäker mycket ensam kvinna som har panik över att klimakteriet börjar närma sig.

Det mest patetiska är dock att folk verkar lägga vikt vid hennes åsikter. Säg mig snälla ni, varför..?

* Erik Segerstedt ringde och var otröstlig för han inte hade längden inne att få åka "Flume ride" på Liseberg, i fiskstaden nr 1.

* Mr L från Polen är paranoid och tror att både Expressen och Aftonbladet är på jakt efter honom, på grund utav sina uttalanden om Walz och E.M.D.

* Efter att ha tittat igenom kommentarerna på bloggen har vi gjort en uppskattning om att medelåldern på E.M.D´s fans är 12,7 år.

1 kommentar:

  1. HAHAHAH! Tack för dagens :) Jag bugar och bockar. Seiöst? Vad går detta ut på? Några människor som inte har något liv och gör allt för att få uppmärksamhet eller? Det luktar avundsjuka här..
    Ursäkta, men alla tycker olika och det är jag j**ligt glad för ska jag säga er! undrar just hur denna världen hade sett ut om alla var som ni?
    *host, host*
    Hoppas erat liv blir roligare än att göra narr av alla andra som är omtyckta. (:

    SvaraRadera

 
Bloggtoppen.se