Seba: En vidrig nyhet i matväg...

De senaste veckorna har det pågått en kurs i tidningsredigering på jobbet. En kurs som jag bara glider igenom utan att tänka på något av vad instruktören säger... Jag sitter där i mina egna tankar. Höjdpunkten på dagen trodde jag skulle vara att det snåla företaget lett av djävulen själv uppe i Karlstad, Mr Ander, för en gång skull bjöd på något. I detta fall mat... Eller mat har det bara varit på papperet. För maken till vidrigheter har jag aldrig smakat.

Staden som ingen behövde där jag befinner mig i har inte ett matställe värt namnet om jag ska vara uppriktig, men ändå förvånas jag av kvaliteten av den mat vi får. Maten hämtas från en restaurant som har gott omdöme i "Stan som ingen behövde".
Den första dagen var det lasagne med 20 kilo sås.
Den andra dagen bjöds det på den vidrigaste kycklingbiffen i mannaminne. En tugga fick räcka för min del.
Den tredje dagen var det fläsknoisette. Det gick dock bara att tugga en tredjedel av själva noisetten.
När jag trodde att det inte gick att sjunka lägre och jag bestämt mig för att beställa en säker rätt i den märkliga kombinationen pasta med bacon och tomat så uppstår ett nytt bottennapp.
Vad händer?
Jo jag får en Pasta Stroganoff! Korv Stroganoff har man hört talas om men pasta stroganoff??
Hur smakade det då? Jo, fullständigt vidrigt... Det äckligaste jag någon gång ätit. En mix som får det skånska verket Bulle i bulle att framstå som ljuvlig Panna Cotta...
Hur kan man överhuvudtaget komma på att göra Pasta Stroganoff?

1 kommentar:

  1. Men kära barn! (The old lady´s back in da house)Bara du inte faller ur nu? Är du kräsen eller ä det äckligt på riktigt? Jag har lunchat fint som rackarns idag. Oboy och rostade mackor. Ikväll blir det svulstig baconröra med pasta fast du får INTE smaka. Skulle säkert bara såga min matlagningskonst.

    SvaraRadera

 
Bloggtoppen.se