Seba: Taylor är tillbaka på ett briljant vis...

Nu tog han sin revansch den gode Taylor. Det krävdes bara ett litet inlägg från högre instans innan han skulle komma tillbaka i sitt gamla goda jag och skriva ett briljant och genomtänkt inlägg...

Att höra honom redogöra i den uppenbarligen känsliga frågan huruvida en kille kan tycka en kille är snygg eller inte, är rent ut sagt befriande.

Självklart kan en kille tycka att en kille är snygg utan att vara bög.

Min läggning har vid flertalet tillfällen blivit ifrågasatt då jag nämnt att en kille sett bra ut. Det här är mycket märkligt eftersom tjejer minsann kan vädra sina åsikter hejvilt om andra tjejers utseende. Men när vi killar gör det är vi bögar. Konstigt? Jo, väldigt konstigt vid en djupare eftertanke. Men men, bögar är ju i regel snyggare än andra killar så det är väl den svenska avundsjukan som lyser igenom.

Värst är ovannämnda förstås inom supporterkulturen och dess flockbeteende, men det krävs väl inget snille för att räkna ut att fotbollssupportrar ofta är tappade bakom en vagn och har färre hjärnceller än övriga människor. Precis som bögar ofta är snyggare än vanliga killar och framförallt då snyggare än pojkar som står i en löjlig supporterskara och vräker ur sig idiotiska kommentarer.

Summa summarum kan ni som följer ett fotbollslag fara åt helvete för att tala ert egna mogna språk så att ni förstår ...

Som svar på Taylors fråga om jämförelsen mellan Ola Wiklander och hans hatobjekt Fredrik Reinfeldt kan jag väl konstatera följande: Det är väl möjligt att Filippa styr i det Reinfeldtska hemmet vilket jag inte ser något fel i år 2010.
Men det är ändå ganska okej att styra över 9,4 miljoner invånare och bli styrd av blott en människa... Tilläggas bör att Taylor är uppvuxen i ett klassiskt rött hem och att han möjligen är lite ledsen och avundsjuk nu. Jag väntar fortfarande med spänning på den dagen då sossepacket ska framföra sin egen politik istället för att klanka ner på sina motståndare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

 
Bloggtoppen.se