Taylor: Extra Extra!!!

Det må vara tomt och öde här inne på Portalen. Bakom kulisserna är det dock allt annat än stiltje. Styrelsemedlemmar och diverse annat löst folk i beiga kostymer dyker plötsligt upp ur sina hålor och gör det de gillar bäst, nämligen kallar till möte. Inte vilka möten som helst utan krismöten. Relationer ska lappas samman och gammalt groll ska glömmas. Taylor och Seba ska till vilket pris som helst återförenas. Polska arbetare ska kallas in för att putsa rent den nedklottrade skylten. Allt ska bli som förut igen.

Hela morgonen satt vi i ett extrainsatt styrelsenöte med representanter från Portalens styrelse. Närvarande på mötet var Marcus Birro, Peter Tolse, Täppas Fogelberg, Bengt Fahlström och Joelbitars pappa. Dessutom naturligtvis Taylor, Seba och Mr L. Pausunderhållningen stod Mr L´s pappa för då han spelade ett medley av Roland Cedermark på dragharmonika.

Vad som beslutades på mötet för jag inte gå närmare in på, då allt är belagt med sekretess. Dock kan jag avslöja så mycket som att styrelsen inom kort ska presentera ett krispaket. Huruvida det leder till något för Portalen eller ej låter jag vara osagt. Vi återkommer när vi vet mer.

Mr L lovar även att på nästa möte, som även är öppen för aktieägare, ska han bjuda på Polly. Så se till att vara där i tid. De kommer att gå åt som Polly i solsken....


.............

2 kommentarer:

  1. Han heter Kim fast han kallas för....Dolle!!31 december 2010 kl. 16:55

    Täppas Fgelberg, Joelbitars pappa och dragharmonika..Hahaha

    SvaraRadera

 
Bloggtoppen.se